Als u op zoek bent naar een camping met eigen sanitaire voorzieningen, dan bent u bij camping de Berken helemaal op het juiste adres. Veel mensen vinden het prettig om gebruik te maken van eigen sanitair en dat vindt u niet op iedere camping. Eigen sanitair is namelijk een luxe! Als u zoekt op ‘camping eigen sanitair’ dan vindt u verschillende campings met deze mogelijkheid. Kies daarom voor de optie ‘camping eigen sanitair’ van de Berken en dan geniet u niet alleen van camping eigen sanitair, maar ook van de heerlijke ambiance van een geweldige camping waar jong en oud zich uitstekend vermaakt. Onze camping ligt in de mooiste natuur van het Drentse gebied. U heeft hier tal van mogelijkheden om heerlijke wandelingen te maken, fietstochten te ondernemen en natuurlijk kunt u op verschillende plaatsen heerlijk dineren. Eenmaal aangekomen op de camping maakt u gebruik van het camping eigen sanitair. Dat is een luxe die u niet overal vindt en waar veel mensen erg veel belang aan hechten. Ook mensen met kinderen kunnen terecht op onze camping. Eigen sanitair is voor mensen met kinderen ook prettig, want op die manier kunnen ze de jonge lui beter in de gaten houden. Voor de kinderen zijn er op de camping verder tal van mogelijkheden zoals heerlijke speelplaatsen. Of u nu kiest voor ‘camping eigen sanitair’ of een plek waar u geen eigen sanitair heeft, u geniet altijd van een geweldige locatie in de prachtige natuur. Er zijn verschillende plaatsen tot uw beschikking, maar zorg er altijd voor dat u op tijd een reservering plaatst, want camping de Berken is zeer geliefd. Zeker in het hoogseizoen doet u er verstandig aan om op tijd een plek te boeken op de camping. Eigen sanitair of gedeeld sanitair? U kiest zelf! Camping de Berken sanitaire voorzieningen:

  • onze toiletten zijn ook geschikt voor ouderen (verhoogd met handgrepen)
  • zeer comfortabele douche cabines waar u met het hele gezin kunt douchen
  • speciale wascabines waar u gebruik kunt maken van handwarm water
  • vaatwasplaatsen, groenten wasplaatsen en natuurlijk textielbakken
  • voor mensen gebruik maken van een chemisch toilet is er een stortplaats

Camping eigen sanitair voor gezinnen

Camping de Berken is een zeer geschikte camping voor kinderen. Er is zowel op de camping als in de omgeving van de camping genoeg te beleven voor het hele gezin. Gezellig samen zijn en even helemaal onthaasten kan dus op camping de Berken. Veel gezinnen vinden het belangrijk om gebruik te maken van camping eigen sanitair. Daarmee bedoelen wij dat mensen liever geen gedeelde toiletten en douches gebruiken. Deze mogelijkheid bieden wij uiteraard aan mensen op camping de Berken. Kijk op ‘camping eigen sanitair’ van camping de Berken en zie wat er allemaal mogelijk is. Door te kijken naar ‘camping eigen sanitair’ kunt u makkelijk de juiste keuze maken. Voor kinderen hebben we speciaal sanitair. Mocht u niet op zoek zijn naar ‘camping eigen sanitair’ dan heeft u bij ons ook alle mogelijkheden om gebruik te maken van onze sanitaire voorzieningen. De openbare toiletten op de camping worden iedere dag grondig schoon gemaakt door ons professionele team. Daarnaast kunt u er van op aan dat onze douches heerlijk warm water bieden. Onze ruime douches zijn zeer geschikt om te gebruiken met het hele gezin. Als u in de avond lekker wilt gaan koken en u wilt daarvoor het verse fruit en de groenten die u allemaal op de markt heeft gekocht wassen, dan hebben wij daarvoor ook speciale wasplaatsen. Ook wanneer u dus niet kiest voor ‘camping eigen sanitair’ heeft u ruime mogelijkheden die tevens zeer comfortabel zijn. Wij zijn een kleinschalige camping met een tamelijk klein terrein maar op deze ruimte bevinden zich zelfs twee toiletgebouwen waar u gebruik van kunt maken als u niet kiest voor ‘camping eigen sanitair.’

De waanzinnige omgeving van de camping

Camping de Berken kan niet mooier gelegen zijn midden op de Drentse Hondsrug. Vanaf de camping is het zeer eenvoudig om fiets- of wandeltochten te ondernemen. Dit kunt u doen met het hele gezin, alleen of met vrienden. De camping is zeer geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ontdek de veelzijdige gebieden die de camping omgeven en laat u verleiden door een van de vele leuke restaurantjes voor een heerlijke maaltijd. Heidevelden, prachtige bossen, vennen en natuurlijk de hunebedden. Kinderen kunnen hun lol niet op in attractiepark Drouwenerzand en ook sprookjeshof Zuidlaren is zeer de moeite waard voor mensen met kinderen. Er is dus genoeg te beleven in en rondom de camping. Kies voor deze geweldige camping. Eigen sanitair bij uw staplaats regelen? Dat doet u door op onze website te kiezen voor een plek met eigen douche, wastafel en toilet. Als u kiest voor deze optie dan hoeft u nooit in de rij te staan voor de toiletten. U kunt er op rekenen dat ook deze toiletten schoon worden gehouden. Wij zijn erg trots op onze mooie camping en merken dat er ieder jaar meer mensen naar onze camping afreizen om te genieten van de geweldige faciliteiten en de heerlijke Drentse natuur. Op vakantie in eigen land is een geweldige ervaring. Boek nu een van onze ruime plekken en laat de voorpret maar beginnen! Op de camping kunt u kiezen voor plaatsen die beschut zijn en plaatsen die meer zon vangen. Ook vindt u er speeltoestellen voor de kinderen. In het hoogseizoen zult u altijd iets meer betalen voor de staplekken. Bekijk onze tarieven op de website en mocht u nog met andere vragen zitten, dan kunt u ons via de mail of telefonisch bereiken. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.