Garagehaarman - DSG tuningDSG tuning, je hoort het regelmatig voorbij komen. DSG en tuning zijn dan ook woorden waar best vaak op wordt gezocht. Er wordt genoeg over geschreven op internet, maar als het om DSG tuning gaat is het wel zo verstandig om een goede garage in te schakelen. Je wil natuurlijk dat je auto de beste service krijgt, en dat moet ook zo zijn als het gaat om DSG tuning. Een garage die van alles en nog wat weet over DSG tuning is Garage Haarman. Dus het is zeker aan te raden om een keer te kijken op de website van deze garage. Op deze manier kun je namelijk al een en ander te weten komen over DSG tuning. En dat is wel handig, als je er zelf wat kennis over hebt. Dan kun je ook beter begrijpen wat er aan de hand is, wat de garage gaat doen en wat je auto wel en niet kan gebruiken. Vooral als je nog niet zo veel verstand hebt van DSG tuning is het handig om dat te doen. En Garage Haarman kan daar zeker een handje bij helpen. Dit bedrijf heeft namelijk heel wat te bieden op dit vlak. Zij zijn gespecialiseerd in de Mechatronics van de DSG 7-traps versnellingsbakken van de VAG-groep. DSG tuning heeft gelukkig veel moois te bieden. Normaal heeft een versnellingsbak vaak één koppeling. En met behulp van de versnellingspook zet je de auto steeds een andere versnelling. Als je kiest voor DSG tuning werkt het iets anders, want bij de DSG versnellingsbak zijn de even versnellingen op de ene koppeling te vinden, en de oneven versnellingen staan weer op de andere koppeling. Het is dus even een omschakeling naar DSG tuning, maar daar kies je natuurlijk niet zonder redenen voor…

Schakel over naar DSG tuning

Als je gaat voor DSG tuning is dat zoals gezegd wellicht even wennen. Maar dat zal het zeker dubbel en dwars waard zijn. Je kunt namelijk van meerdere voordelen genieten als de voor DSG tuning kiest.

  • Comfortabel
  • Efficiënt
  • Energiezuinig

Met DSG tuning rijd je zeer comfortabel, omdat je zonder het onderbreken van de kracht kunt schakelen. Normaal voelt het echt als een soort onderbreking, wellicht zelfs als een klein oponthoud om te schakelen, maar dat is als je kiest voor DSG tuning verleden tijd. Dan kun je rustig en relaxed schakelen omdat er van koppeling in dit geval wordt gewisseld, en niet van versnelling. De overgang is hier zeer soepel waardoor het een hele comfortabele en prettige manier van rijden is. En daarbij kun je ook nog eens zeer snel schakelen. Dat klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar als je bij Garage Haarman aanklopt heb je nog een groot voordeel te pakken wat betreft DSG tuning. Zij hebben namelijk een grote mooie werkplaats die goed uitgerust is. Er is veel en divers kwalitatief goed gereedschap te vinden waarmee ze goed kunnen werken. Ook met behulp van de aanwezige apparatuur kunnen ze zeer goed werk leveren. In die werkplaats werken vakkundige mensen die alles van DSG tuning af weten. In deze werkplaats kunnen zij van alles doen en sleutelen aan je auto zodat die helemaal kan worden afgestemd op de wensen van de kanten. Zij doen er bij deze garage alles aan om een reparatie te doen, mocht er iets mis zijn. Eerst doen zij grondig onderzoek zodat ze goed kunnen achterhalen wat er precies aan de hand is. Dan wordt er een poging gedaan om de schade zo veel mogelijk te beperken, door de juiste reparatie te verrichten. Dit kan ervoor zorgen dat een auto vervolgens weer als nieuw functioneert. Maar daarbij kan het helaas altijd toch voorkomen dat reparatie niet meer mogelijk is. In dat geval gaan deze vakmensen over tot vervanging. Mocht dat nodig zijn, dan kunnen zij dat gewoon voor je regelen. Dankzij niet alleen hun vakkennis, maar ook hun inzet en motivatie zorgen voor perfect werk en een geweldige service. En dat voor een scherpe prijs. Er zijn dus weinig redenen om geen gebruik te maken van het expertise van deze garage.

Neem contact op met Garage Haarman!

Het is altijd vervelend als er iets met je auto aan de hand is. Daarom is het verstandig om een garage in te schakelen waarbij mensen passie voor hun werk en ook nog eens veel kennis in huis hebben. Op die manier kun je je auto met een gerust hart achterlaten bij een garage. Je zou willen dat een auto nooit iets mankeert, maar helaas is dat niet te voorkomen. Daarom kun je beter van tevoren al een goede partij inschakelen zodat je bij hen terecht kunt als er iets mis is. En dat kan zeker bij Garage Haarman! Hier kun je voor nog veel meer terecht van alleen DSG tuning. Heeft je wagen bijvoorbeeld een APK keuring nodig? Dan kun je hier zeker aankloppen. Voor reparaties ben je ook hier aan het juiste adres. Maar ook kan het niet genoeg worden benadrukt hoe belangrijk het is om je auto goed te onderhouden. Als je dat bij een goed bedrijf als Haarman laat doen, verklein je de kans op schade. Goed onderhoud kan veel ellende voorkomen, dus het is zeker verstandig om Haarman dit te laten uitvoeren. Dus heb je een auto die wel een beurt kan gebruiken, moet er iets gerepareerd worden of heb je vragen? Neem gewoon contact op!