Dari-java - Rondreis IndonesiëDe dagen worden korter en het weer wordt weer slechter. De zomer is helaas voorbij en de koude herfst komt ons tegemoet. Het liefst zou u naar een plek reizen waar het nog steeds lekker warm is en waar u de hele dag in de zon kunt liggen. Dat kan. Sommige veel plekken ter wereld is het gedurende het gehele jaar zonnig. Een van die landen is Indonesië. Kijk daarom vandaag nog op de website van www.dari-java.nl en boek een rondreis in Indonesië. Dit land in Zuidoost Azië bestaat uit vele eilanden en is een van de mooiste bestemming waar u ooit zult zijn geweest. Een verscheidenheid aan cultuur, natuur en mensen zullen u de vakantie van uw leven bieden. Op onze website is veel informatie te vinden waarmee u zelf een eigen reis kunt samenstellen. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van een rondreis in Indonesië en organiseren dan ook de perfecte reis voor ieder gezelschap. Allereerst is het bijvoorbeeld mogelijk om deel te nemen aan een rondreis door Indonesië met singles. Hiervoor kunt u zich in uw eentje aanmelden wanneer u geen partner heeft of indien uw partner niet mee op reis wilt. Er zullen dus uitsluitend mensen meereizen die, net als u, geen reispartner hebben. De singlesreis is zodoende de ideale rondreis in Indonesië om mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen. Daarnaast is het mogelijk om een rondreis door Indonesië te maken in groepen, de zogenaamde clubreis. Dit is de perfecte optie wanneer u met een groep wilt deelnemen aan een rondreis door Indonesië. Deze groepen hebben een grootte van minimaal 6 en maximaal 15 personen. U kunt dus bijvoorbeeld met uw voetbalteam of vriendengroep een rondreis door Indonesië maken.

Met een rondreis Indonesië ontdekken

Zoals gezegd bestaat Indonesië uit vele kleine eilanden. Dit valt meteen op wanneer u naar de kaart van het land kijken. Dit zijn echter niet de kleine eilanden zoals wij die gewend zijn in de Waddenzee. Nee, dit zijn enorme eilanden vele malen de grootte van Nederland. De verschillende eilanden brengen dan ook een hele unieke cultuur en natuur met zich mee en trekken daardoor hele verschillende mensen. Met onze organisatie kunt u uiteraard alle verschillende eilanden bezoeken. Op de website is veel informatie te vinden over deze eilanden zodat u de eilanden kunt kiezen die bij uw wensen aansluiten. Ten eerste is er Sumatra. Dit eiland staat bekend om zijn wilde en ongerepte natuur en trekt hierdoor veel natuurliefhebbers op hun rondreis door Indonesië. Gezinnen met kleine kinderen zult u hier niet zo snel aantreffen, daar is dit eiland te avontuurlijk voor. Op dit eiland bieden wij verschillende tochten aan, waaraan u kunt deelnemen met uw vriendenclub of juist alleen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een tocht door de jungle waar u orang-oetans kunt bekijken. Deze apen zijn slechts op enkele plekken ter wereld te zien en zullen uw rondreis door Indonesië onvergetelijk maken. Ook kunt u op dit eiland een tocht met olifanten maken. Dit is niet iets wat u iedere zomer doet en daarom een must-see voor de avontuurlijke vakantieganger. Daarnaast is er Java. Dit eiland mag u niet missen op uw rondreis door Indonesië. Dit eiland wordt gezien als het centrum van het land. De hoofdstad is er gevestigd en de regering van het land is gezeteld op dit eiland. Daarnaast woont maar liefst 60 procent van de bevolking op dit eiland. Maar naast deze drukke bedoeling is het ook een prachtig eiland met bijzondere natuur. Zo kunt u vulkanen bekijken op een manier zoals u nergens anders kan. Er is prachtig hoogland voor trektochten en authentieke rijstvelden die u niet mag missen op uw rondreis in Indonesië. Een ander bijzonder eiland is Bali. Ook dit eiland is bezaaid met prachtige sawa’s en bijzonder natuur. Maar daarnaast bezoeken mensen op hun rondreis door Indonesië dit eiland vaak voor de uitgestrekte stranden. Dit eiland is geschikt voor de echte zonliefhebber en de strandganger. Ook kunt u een paar dagen van Bali meepakken om nog even helemaal tot rust te komen na uw rondreis door Indonesië.

Rondreis Indonesië boeken?

Bent u geïnteresseerd in een dergelijke tocht? Hebt u altijd al eens een verre reis willen maken en een totaal andere cultuur willen proeven? Dan is Indonesië de uitgelezen plek om te bezoeken vanwege de diversiteit die het land kent. Daarnaast is onze organisatie zeer ervaren in het opstellen van een rondreis door Indonesië. Wij kennen alle mooie en bijzondere locaties en zorgen ervoor dat u niets mist op uw tocht. Op de website kunt u de verhalen en ervaringen van uw voorgangers bekijken. Veel van onze klanten zijn zo enthousiast over hun rondreis dat ze die ervaring graag met andere delen. Op de website kunt u per categorie reis verschillende verhalen lezen. Hebt u een gezin met jonge kinderen? Lees dan een van de ervaringen van een gezin met jonge kinderen. Daarnaast helpen wij u graag op weg met praktische informatie over het land. Er gaat altijd veel tijd zitten in het uitzoeken van allerlei zaken waar u in eerste instantie niet aan had gedacht. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een reisverzekering of een visum. Wij helpen u graag met deze informatie. Stuur gerust een e-mail of bel naar het nummer dat op de website te vinden is. We zorgen er graag voor dat u een onvergetelijke vakantie in Indonesië tegemoet gaat.