Gaat u wel eens op vakantie en verblijft u dan in een vakantiepark? Als u een gezin hebt met jonge kinderen, dan is de kans groot dat uw antwoord op deze vraag ja is. Dit is ook niet zo verwonderlijk, een vakantiepark biedt u immers vele voordelen. Zo hebt u de beschikking over een eigen huisje en hebt u dus voldoende privacy. U hebt uw eigen douche en toilet en hoeft dit niet te delen met andere gasten en bovendien kunt u iedere avond heerlijk slapen in een echt bed. Dat zijn natuurlijk grote pluspunten ten opzichte van kamperen. Daar moet u de toiletruimtes vaak delen met andere gasten, hebt u vaak weinig privacy en zult u ‘s avonds op een matje of een luchtbed neerploffen. Een ander groot voordeel van een vakantiepark is dat er altijd heel veel te beleven is. De meeste parken bieden verschillende voorzieningen voor de jonge gasten en hebben vaak ook een animatieteam in dienst dat verschillende leuke activiteiten verzorgd. Dat is natuurlijk leuk voor uw kids, maar het is ook prettig voor uzelf. Doordat zij door professionals beziggehouden worden, hebt u ook af en toe eens uw handen vrij en kunt u ook eens genieten van wat rust en stilte. Zo kunt u ook echt tot rust komen en vakantie vieren. Kiest u bovendien voor een vakantiepark in Nederland, dan kunnen uw kinderen heel veel vriendjes maken en dat houdt ze natuurlijk ook lekker bezig en het maakt hun vakantie een stuk leuker. Bovendien is de afstand van huis naar park vaak goed te doen, u hoeft niet uren in de auto te zitten en dat is met jonge kindertjes natuurlijk wel zo fijn. Lange ritten leiden immers tot verveling en verveling leidt al snel weer tot ruzie, dat weten alle ouders. Er is dus genoeg te zeggen voor vakantie vieren in een vakantiepark in eigen land.

Vakantiepark in Collendoorn

De meeste mensen zijn geneigd om voor hun vakantie naar het buitenland te gaan, wat er toe leidt dat zij vaak hun eigen land niet zo goed kennen. Als u kiest voor een vakantiepark in Nederland, dan is de kans dus groot dat u de omgeving daar nog niet goed kent en u er genoeg te ontdekken hebt. Wat dacht u bijvoorbeeld van het vakantiepark PonyparkCity in Collendoorn. Deze plaats is gelegen in een prachtige omgeving en er is altijd voldoende te doen. U kunt er genieten van de natuur, maar ook van leuke activiteiten. Bovendien is Duitsland dichtbij, waardoor u ook nog een dagje de grens over kunt gaan en zo in uw vakantie toch nog in het buitenland bent geweest. Collendoorn ligt vlakbij Slagharen, een plaats die bekend is vanwege het attractiepark dat zich daar bevindt. Alle gasten van dit vakantiepark hebben dan ook gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en dat betekent dat u tijdens uw gehele verblijf kunt genieten van alle fantastische attracties die dit park te bieden heeft. Zij hebben echt een ruime keur aan attracties voor zowel de jongste kinderen als de grotere en ook de volwassenen zullen zich er prima vermaken. Het is dus zeker een bonuspunt voor dit vakantiepark dat het u tegelijkertijd toegang verschaft tot dit attractiepark.

Veel voordelen

Gratis toegang tot Attractiepark Slagharen is natuurlijk niet de enige reden waarom u zou moeten kiezen voor een verblijf op vakantiepark PonyparCity. Er zijn nog veel meer goede redenen, namelijk:

 • u verblijft in leuke huisjes in westernstijl
 • bij ieder huisje hoort een pony, die tijdens uw verblijf door u verzorgd mag worden en waar de kinderen op mogen rijden
 • kunnen de kinderen nog niet paardrijden, dan kunnen ze gratis les krijgen
 • op het vakantiepark bevinden zich restaurants, zodat u lekker dichtbij uit eten kunt gaan
 • kookt u liever zelf, ook dan hoeft u het park niet te verlaten, er bevindt zich namelijk ook een uitstekende supermarkt
 • het animatieteam verzorgd regelmatig leuke activiteiten
 • op het vakantiepark bevindt zich een midgetgolfbaan waar u met de hele familie plezier van kunt hebben
 • er zijn verschillende speeltuinen op het park
 • er is een grote kinderboerderij met verschillende soorten dieren
 • het overdekte zwembad is ideaal voor de regenachtige dagen
 • er worden veel familieactiviteiten georganiseer, zoals bingo, goochelaars, clowns, live muziek en kidsdance

U ziet het, als u op dit vakantiepark verblijft, dan hoeven zowel uw kinderen als uzelf zich geen enkel moment te vervelen. Bij aankomst op het vakantiepark vindt u een programma met alle activiteiten, zodat u precies weet wat er wanneer te gebeuren staat en te doen is. Er zijn doorlopend dingen te doen, maar als u liever de rust zoekt, dan kunt u dat natuurlijk ook prima doen bij of in uw eigen huisje. De huisjes zijn allemaal uitgerust met verwarming, zodat u er altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Bovendien beschikken ze over een televisie, zodat u ook lekker een avondje tv kunt kijken. U merkt het, het maakt eigenlijk niet uit hoe uw favoriete vakantie er uit ziet, PonyparkCity is altijd een goede keus. Houdt u van veel vermaak en entertainment? Dan doet u lekker mee aan alle activiteiten op het vakantiepark. Houdt u juist meer van rust en van het zien van de omgeving? Dan kunt u er alle dagen heerlijk op uit trekken. De omgeving van dit park heeft u echt voldoende te bieden. PonyparkCity is dus een uitstekende keus.