Hieronder vindt u een aantal veel gestelde vragen .

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met DinnTours op .

– Wat kost het huren van een touringcar bij jullie?

De prijs voor het huren van een touringcar is van veel variabelen afhankelijk. Vooral het aantal uren en de te maken kilometers spelen hierbij een grote rol. Vult u het offerteformulier zo zorgvuldig mogelijk in. U krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk een duidelijke prijs .

– In welke regio rijden de touringcars van DinnTours?

Wij rijden in de regio Rotterdam en omstreken. Wij hanteren meestal een straal van ongeveer 50 kilometer rondom Rotterdam. Neem gerust contact met ons op om te vragen wat de mogelijkheden zijn voor u .

– Hoeveel passagiers mogen er in een touringcar?

Het maximum aantal passagiers in een touringcar wordt bepaald door het aantal beschikbare zitplaatsen in de bus. Er mogen in een touringcar geen extra passagiers in het gangpad staan of zitten.

– Gelden er regels voor het vervoer tijdens schoolreizen

Het SKT (Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf) geeft als advies dat er op iedere zes leerlingen één begeleider aanwezig dient te zijn. Deze kunnen het beste verspreid door de touringcar plaats nemen, tenminste bij alle (nood)uitgangen. Zo kunnen zij ook toezicht houden op het dragen van veiligheidsgordels. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid maar zorgt ook voor rust in de bus.

– Mag er in de touringcarsvan DinnTours worden gerookt?

Nee. Wel kan er uiteraard in overleg met de chauffeur een aantal rookstops worden ingelast.

– Is het toegestaan om alcohol te nuttigen in de touringcars van DinnTours?

Ja, dat is toegestaan. Uiteraard gaan wij er wel van uit dat u eventuele aanwijzingen van onze chauffeurs respecteert.

– Kan ik bij DinnTours een touringcar huren zonder chauffeur?

Nee, dat is niet mogelijk en wettelijk verboden. U zou niet verzekerd zijn. Bij DinnTours staat daarnaast veiligheid en kwaliteit voorop en onze chauffeurs worden dan ook regelmatig getraind en gecontroleerd op hun rijvaardigheid.

.